Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

"Форбс": Топ 10 на най-добре платените жени в музиката 2013

отпечатай новината

13.12.2013 15:00 | Видян 1373 пъти

Американската певица Мадона оглави годишната класация на най-високоплатените жени в музикалния бизнес, съставяна от сп."Форбс", съобщиха световните информационни агенции.

От юни 2012 година до юни 2013 година 55-годишната певица е спечелила 125 милиона долара. Главен източник на доходите на изпълнителката е световното й турне MDNA.

За високите печалби са помогнали още линията дрехи Material Girl и парфюмите, които тя пусна на пазара. В аналогичната миналогодишна класация Мадона бе едва девета.

През август тази година Мадона оглави класацията на най-високоплатените знаменитости, като измести Опра Уинфри и Стивън Спилбърг.

А през ноември бе начело в класацията на най-високоплатените музиканти. На второ място в класацията на сп. "Форбс" на най-високоплатените жени в музикалния бизнес е Лейди Гага с 80 милиона долара.

За трета поредна година тя попада в първата тройка на лидерите. Основен източник на доходите на певицата е турнето й Born This Way Ball. От сп. "Форбс" уточняват, че при изчисляване на доходите на Лейди Гага не са отчетени приходите от продажбите на новия албум на изпълнителката ARTPOP, който бе пуснат в продажба през ноември.

В ноемврийската класация на най-високоплатените музиканти 27-годишната Лейди Гага също бе поставена на второ място. На трета позиция с 55 милиона долара е популярната кънтри изпълнителка Тейлър Суифт. Доходите на 23-годишната изпълнителка са от рекордните продажби на албума й "Red", а също от отделни сингли и от концерти.

Източник: vesti.bg

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !