Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Тайгър Уудс и Линдзи Вон на голф в Банско

отпечатай новината

14.12.2013 16:45 | Видян 2298 пъти | Гласували 1

Тайгър Уудс и Линдзи Вон на голф в Банско

Голямата звезда в ските Линдзи Вон и най-добрият голфър в света Тайгър Уудс може да дойдат в Банско догодина, пише вестник "Банско утре".

Вестникът се позовава на информация от „Пирин Голф & Кънтри Клуб", който възнамерява да покани на състезание победителите от 4-те Световни купи по ски под Тодорка. Именно ексклузивният комплекс подари апартаменти на Линдзи, която направи златен дубъл на Супер Г в Банско през 2009-а и 2012-а г.

Феновете на Линдзи се надяват тя да доведе Тайгър на турнира. В момента Линдзи, която е олимпийска и 2-кратна световна шампионка, както и 4-кратна носителка на Големия кристален глобус, съпровожда на всеки голям турнир Тайгър Уудс, с когото официализираха връзката си през март тази година.

Преди това 29-годишната шармантна блондинка от Минесота се раздели със съпруга си Томас Вон (бивш скиор). Уудс пък шумно се разведе с шведския модел Елин Нордегрен заради маратона си от изневери през 2010 г.

37-годишният ас от Калифорния е един от най-великите играчи в историята на голфа за всички времена и към днешна дата е най-богатият спортист в света със състояние от почти 1 млрд. долара.


Снимка: lifestyle.bg


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !