Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

Трамвай-котка, Япония: Фото на деня

България избира своята любима риалити звезда

отпечатай новината

16.12.2013 12:10 | Видян 1974 пъти | Гласували 1

България избира своята любима риалити звезда

На финала на Big Brother All Stars 2013 Съквартирантите четат на живо съкровени писма на любимите си хора
Тази вечер от 20:00 часа в ефира на Нова ТВ ще се реши големия финал на Big Brother All Stars 2013. Финалистите Лео, Райна, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова ще застанат рамо до рамо, за да спечелят решаващите гласове на феновете. Победителят ще приеме не само титлата „Любима риалити звезда на България“, но и голямата награда на шоуто.

Преди да си вземат довиждане с Къщата Съквартирантите ще получат своята последна Мисия. Те ще трябва да сътворят най-съкровеното писмо, което някога са писали и да го посветят на свой любим човек. В продължение на един месец звездите в Къщата показаха своите силни и слаби страни, преживяха хубави и критични моменти в шоуто, а в понеделник вечер, по време на кулминацията на Big Brother All stars 2013, те ще отворят сърцата си, за да докажат, че все още могат да изненадат своите близки и фенове.

Какви ще бъдат последните думи на Съквартирантите преди големия финал? Дали ще излязат променени от Къщата и най-важния въпрос – кой ще бъде победителят в Big Brother All Stars 2013? – не пропускайте големия финал тази вечер, от 20:00 часа, само по Нова ТВ. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !