Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Как Лео стигна до "Биг Брадър"?

отпечатай новината

16.12.2013 13:50 | Видян 2245 пъти

Как Лео стигна до

Преди да стане най-популярният италианец в България, Лео Бианки е бил пред просешка тояга. Предприемчивият ресторантьор и половинката му Лучия успели само за един сезон да фалират първата си инвестиция по морета и били пред дилемата дали да не се приберат в родината си, пише razkritia.com.

Двамата мислели да се заселят и развият бизнеса си по нашето Черноморие. Дори подхванали първия си ресторант в Созопол, но накрая на сезона изкарали 11 хил. лв. печалба, а били вложили 12 бона. Простата сметка показва, че бизнесът бил с хилядарка назад.

Останали на нулата, почти без пукнат лев. Тогава при Лео дошъл приятел, който му предложил да вземат някакво заведение и да го развиват. Италианецът рискувал, продал колата си и финансирал новото начинание.
Тъкмо по това време му се обадили от предаването по Нова ТВ и го поканили да участва в шоуто. Лео се възползвал да рекламира бизнеса си и наистина сполучил. „Така започна всичко за мен“ – спомня си днес с носталгия брадърът, който не крие, че България за него е втора родина.

Лео Бианки е сред финалистите в Биг Брадър, който има реални шансове да си тръгне с голямата награда. Той не участва в нито един конфликт и се прояви като добър кулинар и внимателен кавалер към дамите в Къщата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !