Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Кеворк свалил Флорин с пълна маса

отпечатай новината

16.12.2013 14:00 | Видян 3161 пъти

Кеворк свалил Флорин с пълна маса

Ирина Флорин призна за първи път, че не устояла пред ухажванията на журналиста Кеворк Кеворкян заради неговите кавалерски обноски. За връзката на двамата София говори от години, но и певицата, и телевизионерът не обичат да навлизат в подробности, пише Всеки ден.

В изповедно интервю за предаването „Поверително" по ТВ7 изпълнителката на „Цвят лилав" призна, че водещият на „Всяка неделя" бил специалист в милите жестове и карал жените край него да се чувстват специални. „На една Коледа ми спретна такава трапеза, че дори аз, известна кулинарка, останах без думи", разказа Флорин. Тя повдигна завесата и около раздялата им, като обясни, че Кеворк видял в нея изцяло изграден човек, който си бил самодостатъчен, без нужда от силно мъжко рамо. „Така и не свикнах да се глезя като другите жени, да търся закрила", откровено заяви изпълнителката, която се определи като мъжко момиче.

Флорин не скри, че и в момента няма сериозен мъж до себе си, но пък продължава да вярва в любовта и да я изпитва непрекъснато към другите си близки хора, сред които най-важно място заема синът й. „Той е само на 20 години, но е изключително мъдър за възрастта си, още повече че е зодия Овен. Затова аз съм тази, която често му се извинява след караница, избухнала за глупости", призна вината си родителката. Заради него тя не си е позволявала да има сериозна връзка с мъж, въпреки че не криела авантюрите си. Сред тях е и актьорът Мариан Вълев-Куката, когото Флорин нарече страшен мъжкар. Тя обаче запази дискретност за отношенията им, като намекна, че сега са само приятелски.

Певицата обаче все още не може да преглътне загубата на майка си, която си отишла от рак преди две години. „Тя никога не си позволи да ми дава съвети, показваше правилните неща само чрез поведението си на човек. Прощаваше всяка грешка, беше много над всички сплетни и клюки. Докато гаснеше в болницата през последните шест месеца, цялото ми семейства я посещавахме непрекъснато, дори племенникът ми идваше по два пъти на ден", спомни се Ирина, която не може да преглътне загубата й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !