Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Драго Чая без пукнат лев

отпечатай новината

17.12.2013 13:30 | Видян 2559 пъти

Драго Чая без пукнат лев

Бившият телевизионен водещ Драгомир Драганов- Чая е изпаднал в дълбока финансова дупка. След като финансира всичките си спестявания в собствен цирк, той остана без пари, а от цирка нямало никаква следа за печалба, пише Всеки ден.

Напоследък Чая няма и никакви професионални ангажименти в телевизията и разчитал единствено на броя посетители в шатрата му. Такива нямало достатъчно и затова Драго се принудил да приема всякакви предложения за работа, дори тези, които смятал, че са под нивото му.

Чая тръгнал по ученически забави, частни партита в нощни заведения, съгласил се дори да тегли томболи по време на задаващите се фирмени празненства по случай Коледа.

Драго слухтял за всякакви коктейли, които са особено много към края на годината, и се лепвал на купоните, дори без да е поканен.

Откакто се скарал със своята любимка Лили Иванова, нещата на Чая тръгнали надолу. Рязко намалели офертите да води концерти, както и други музикални събития. Драго бил готов на всичко, за да си върне предишния звезден статус и все звънял на приятелите си от миналото, за да ги моли да му отпуснат пари да си направи ново телевизионно предаване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !