30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Поли Генова: Останах без гадже, но тръгвам на пътешествие

отпечатай новината

17.12.2013 17:42 | Видян 4925 пъти | Гласували 1

Поли Генова: Останах без гадже, но тръгвам на пътешествие

Победителят в музикалното риалити Музикална академия по ТВ7 стана Поли Генова. Тя застана лице в лице с Кичка Бодурова на големия финал, от който на метри от финиша отпаднаха първо Дичо, а след него и Георги. Облечена в бяло, Поли Генова грабна голямата награда от 100 000 лв. и чисто нов бял мотопед. Поли бе една от любимките на журито и към нея най-често не бяха пестени суперлативите прец целия сезон на академията. Победителката в първия сезон на най-мащабното музикално риалити, направено по нова авторска българска рецепта, взе над 58% от гласовете на зрителите и след като водеше почти през цялото време, заслужено се изкачи на върха. Последното й изпълнение преди победата бе емблематичната Хубава си, моя горо, а след като обра наградите на шоуто, с отпусната душа изпълни своя хит На инат за довиждане към публиката. Преди да бъдат обявени резултатите от гласуването в Музикална академия, при последното си изпълнение. Поли Генова не издържа на напрежението и се разплака след думите на журито.

Как беше в Музикална академия?


Имаше и солени и сладки дни. Но си станахме близки, бяхме като едно семейство. Все още не осъзнавам какво ми се случи, имах чувството, че преживях един голям рожден ден. Спечелването на формата е голямо признание за мен, защото извървях доста път по време на кариерата си.

Някои предричаха, че ще спечели Кичка Бодурова?

Аз не съм човека с предположенията. Не обичам да правя прогнози. Аз лично нямах стратегия за спечелване и не съм добър състезател. Не съм от тези хора с амбиция на всяка цена да бъда №1. Ако е за някой друг или някаква кауза, както беше с Евровизия, защото представям цялата страна. Когато съм сама и вниманието е насочено към мен ми е много трудно. Не обичам да говоря за себе си. Срамежлива съм, но хората до ден днешен не ми вярват. Вътре в себе си съм едно малко страхливо хлапе. Но пък имам инат и това ми помага.

Какво ти каза тя като спечели на финала?

Видях я много за малко, поздрави ме и ме прегърна. Дичо пък преди това ми пожела успех. Не съм усетила злоба от колегите ми вътре в Музикална академия.

Какво ти липсваше най-много?


Близките хора и това, че не можех да се разходя. Липсваше ми слънцето и природата, това че не можех да се разхождам из гората. Вътре не ни даваха да носим часовници и тотално се обърквахме, кога какво да правим.

Кой беше най-трудния ти момент?

Може би влизането беше най-трудно за мен, докато свикна с обстановката и се отпусна.

Предизвикателство ли бе за теб влизането ти в Музикална академия?


Аз съзнателно избирах всяка песен, през която преминавах. Съзнателно избирах да експериментирам и да търся себе си. В кариерата си не спирам да опитвам и да правя нови неща. В предаването се освободих като творец. Започнах да пиша. Много неща исках да излея и да изразя много емоции. Просвирих на пиано, благодаря на Дичо, той ме насърчи. Накара ме и един ден седнах с него на пианото - нещо, което мислех, че никога няма да ми се случи.

Не се ли възпротивяваше, когато някоя задача не ти допадаше?

Не, защото си мисля, че добрият музикант трябва да намери начин да поднесе определена песен пред публиката и да предаде нейният заряд на хората.

Старите певци често нападаха по-младите в Академията?


Това не се случваше вътре в къщата, а на сцената, в диалога с журито, с менторите. Сблъсъците ставаха там.

Какво се случва с гаджето ти Вернер?


За последно видях приятеля си преди месец и половина, когато дойде да ме защитава в предаването. Оттогава не съм го чувала дори. Като се прибрах след финала си беше събрал нещата. Не знам какво е станало. Сега обаче отварям нова страница и съм решила с наградата си от 100 хиляди лева да помогна на семейството си и да започна едно дълго пътешествие.

Вярно ли е, че готвиш страхотно?

Уча се от бабите ми, които са строхтни кулинарки. Мога да правя пита

Каква беше тази година за теб?

2013 г. беше прекрасна година за мен. Може би най-накрая пораснах. Разбрах много неща, направих първите си стъпки в много отношения по пътя на един зрял човек.

Обичаш ли Коледа?


Малко по малко се прокрадва коледното настроение. Зимата ми е любим сезон, защото всички мои празници са през зимата. За мен тя е не просто студ, но и забавление. За съжаление няма да имам възможност да прекарам нова година със семейството си. Работя по това време от годината от 13-годишна. Празникът идва след това – януари месец. Дори и по Коледа да стават чудеса, аз не бих променила нищо в живота си. Благодарение на миналото си, имам това настояще и бъдещето, което най-вероятно ще имам. Ако можех да се върна за малко назад, бих се върнала във времето, когато ходех на гости при баба и дядо и всички си разменяхме подаръци. Винаги си спомням с много хубави и весели чувства за тези моменти. Това би било моето коледно чудо, защото ми се иска цялото семейство отново да се събере заедно. Но може би някога, някой друг път, по друго време.

Какво чудо би направила ти, ако имаше възможност?

Ако мога да направя чудо, бих се опитала да зарадвам децата, които нямат възможност да получат топла прегръдка, подарък или изненада от близкия си човек. Хубаво е да се замислим за хората, които се нуждаят от малко човешка топлина.

Какво ти предстои в най-близък план?

Имам нова дуетна песен с Дичо, която се е роди в риалити предаването. Тя носи името „Нека с теб”. Тези дни снимаме клипа, а промоцията ще е на 26-ти декември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !