Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Дженифър Лорънс: Продължавам да прескачам лимита на кредитната карта

отпечатай новината

18.12.2013 14:20 | Видян 1083 пъти

Дженифър Лорънс: Продължавам да прескачам лимита на кредитната карта

Дженифър Лорънс иска спокойствие и децата си в колеж, пише Dnes.bg. Младата актриса има изключително успешна година, тя спечели „Оскар", а филмът ѝ „Игри на глада: Изпепеляване" се превърна в тотален хит. На прага на 2014 г. актрисата си прави равносметка за това, какво се е променило в живота ѝ и как славата го афектира.

За тоалетите ѝ: Харесвам начина, по който изглеждам. Така че ако нещо трябва да се промени, за да нося определени дрехи, ще се промени.

За хонорара си от 27 млн. долара за „Игри на глада": Баща ми ми помага да управлявам парите си и аз продължавам да прескачам лимита на кредитната си карта. Харча толкова пари, колкото и преди, но е хубаво да знам, че мога да планирам спокойно бъдещето си и да мога да си позволя да пратя въображаемите си за момента деца в колеж.

За това как славата я е променила: Искам да отида на ресторант, да хапна и да бъда оставена на мира. Благодаря ви, че харесвате моите филми, оценявам го много, но най-хубавото, което може да направите за мен, е да ме оставите да се нахраня и прибера на спокойствие. Изглежда трябва да приема, че няма как да отида на ресторант, без да бъда притеснявана.

За това, че живее с най-добрата си приятелка: Правя това, което едно 23-годишно момиче би направило, когато се прибере у дома – мотая се с моята приятелка. Когато я накарам да измие чиниите, тя ми казва да си гледам работата. Така живея в реалността.

Източник: Marie Claire

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !