Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Агент 007 идва с три красавици в София

отпечатай новината

18.12.2013 17:50 | Видян 2039 пъти

Агент 007 идва с три красавици в София

Някои харесват Даниел Крейг, но други не могат да допуснат до сърцето си друг Джеймс Бонд освен Пиърс Броснан. За радост на феновете след два месеца точно Броснан ще пристигне в България, съобщава 24 часа. Актьорът идва в София, за да снима нов екшън за терористи - "Сървайвър" , който се очаква да излезе по кината през 2015 г.

60-годишният Джеймс Бонд пристига февруари и както се очаква ще бъде обграден от очарователни жени като Мила Йовович и шоколадовата секс икона Анджела Басет. Във филма ще участват още и Ема Томпсън и носителят на "Златен глобус" Дилън Макдърмът, които също ще пристигнат в столицата.

Лентата ще разказва за служителка в Държавния департамент, Мила Йовович, която е изпратена в американското посолство в Лондон, за да предотврати гигантски атентат навръх Нова година. Освен това тя трябва да се укрива от властите, защото е натопена за престъпления, които не е извършила.

В момента Пиърс Броснан все още довършва друг филм. Той се казва "Превратът" и в него си партнира с друга холивудска звезда, Оуен Уилсън.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !