Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Венета Райкова и Черната Златка в скандал?

отпечатай новината

19.12.2013 15:10 | Видян 3049 пъти

Венета Райкова и Черната Златка в скандал?

В лют спор с приятелка влезе Венета Райкова във "Фейсбук" заради победителката във "ВИП брадър ол старс 2013" Златка Димирова. Плеймейтката си навлече гнева на тв водещата заради прекаленото афиширане на личния си живот и трупането на актив от нещастието на други хора. Поводът беше коментар от Десислава Запрянова, която имаше неблагоразумието да заяви, че харесва Черното Злати."Нямам търпение да видя Златка Димитрова. Много е харесвам, тя е земен и изключително импулсивен човек. Радвам се, че нейната кауза успя. Дано всички, които са в нужда, имат късмета и шанса да се излекуват", написа Деси в социалната мрежа, а Венета Райкова незабавно отвърна: "Тогава, Деси, да те питам - нейна ли е победата или на Боби? Не се оставяй лесно да те манипулират!"

"Момичето кара модерен джип за над сто хиляди!! Лесно и е да дари наградата си за 50 хиляди.. освен това, ако искаш да правиш добро защо ти е да влезеш в тази къща и да го правиш публично? да си правиш реклама с чуждата болка?? айде моля ти се. Ти как би се почувствала ако гледаш по телевизията друга жена да вика на мъжа ти, че иска бебета от мъжа ти? А как би се почувствал сина ти? Защото миро все още е женен и има 10 годишен син, на когото сигурно се подиграват в училище заради нея?", разбесня се тв водещата в дискусията, пише БЛИЦ.

Най-вероятно обаче Венета ще попита самата Златка Димитрова за всички щекотливи теми, тъй като плеймейтката ще гостува в "Горещо".

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !