12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Андреа отваря бутик

отпечатай новината

22.12.2013 09:05 | Видян 2333 пъти

Андреа отваря бутик

Андреа ще става дизайнерка на дрехи, обяви самата тя. Изгората на Кубрат Пулев се гласи да отвори и магазин, в който да продава продукцията си.Идеята за частния си бизнес русокосата пайнерка откраднала от колежката си Галена. Последната пусна собствена марка тоалети преди няколко месеца, пише Уикенд.

АндреаДрешките на звездата от Смядово се търгуват доста добре. Роклите са скъпички – по 200 – 300 лв. бройката, но клиентки за тях има. Облеклата по дизайн на Галена се купуват и от фенове, и от певици. Някои пищната звезди на „Пайнер“ дори се снимаха в клипове с тоалетите, които е измислила колежката им.

„Видяла жабата, че подковават коня и тя подала крак“, коментират във фолксредите мерака на Андреа да се впусне в модния бизнес. Почти никой не вярва, че Пулевица ще е сериозна конкуренция на Галена, но всички подозират, че рецитала отношенията между двете ще се изострят.

Русокосата изизпълнителка все още не е разкрила в какъв стил ще са тоалетите й, нито пък на какви цени ще се продават. Съдейки по собствения й вкус обаче, роклите ще са мини – разголващи максимално дамите, които ще ги носят.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !