Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Дарина Павлова зарадва любовника си с Бентли

отпечатай новината

20.12.2013 14:40 | Видян 2435 пъти

Дарина Павлова зарадва любовника си с Бентли

Дарина Павлова обгрижва като майка орлица младия си италиански любовник. Преди дни актьорът Джулио Берути се е сдобил с нов автомобил „Бентли“, подарък от богатата му приятелка, пише в-к Уикенд.

Въпреки че пари не й липсват, вдовицата на Илия Павлов не се охарчила за лимузина от магазина, а минала метър. Мадам Мулти, прехвърлила на името на Джулио своето синьо „Бентли“. Тя си купи Луксозната лимузина преди 3 години пак около Коледните празници. Тогава Дарина се изръси за возилото над 200 хил. евро. Из цялото купе на бентлито, твърдят българи, возили се в него, били извезани инициалите на милионерката.

Наскоро колата претърпяла пълна промяна, за да пасва на новия си собственик. По желание на Берути Павлова платила пребоядисване на лимузината и от синя, станала черна. В сервиз на „Бентли“ в Милано подменили и купето, като на мястото на инициалите DP, вече се мъдрели JB.

„Дарина има навика да сменя колите си през 2-3 години. Но бентлито много й допадаше и не искаше да се разделя с него. Затова реши да го подари на Джулио за празниците“, твърди близка приятелка на Павлова. За себе си Мадам Мулти вече била избрала поредната си скъпа придобивка. До края на месеца в гаража й в Милано щял да паркира виненочервен „Майбах“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !