Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Деси Стоянова ненавижда Сашо Кадиев

отпечатай новината

20.12.2013 17:50 | Видян 5861 пъти

Деси Стоянова ненавижда Сашо Кадиев

Деси Стоянова надига от бутилката с кехлибарена течност до 5 сутринта. На другия ден главата й ще се сцепи, коремът й вдига революция и родителите й се чудят дали да не я заведат в болница. Така преминава първото голямо напиване на водещата в Би Ти Ви, пише Уикенд.

След този случай тя завинаги се отказва от уискито и дори е готова на секундата да припадне, ако й поднесат чаша с чисто ирландско. Това, ако не е единственото, то поне е едно от малкото по-бунтарски изпълнения на Деси. От съвсем малка върви по строго начертан път и посоката е само една – нагоре. Затова и колегите малко се страхуват от прекалено амбициозната Десислава, готова да мине през огън и жупел само и само да й се получат нещата.

„Журналистиката не ми е била детска мечта, но след това я припознах като успешен начин да се развия. Първо учих малко полска филология и след това се преместих в Журналистическия. Деси Стоянова Александър КадиевПобързах да си намеря работа във вестник, защото не исках да вися по цял ден на лекции и да зазубрям материал. Тази професия се учи на терен“, категорична е водещата.

В печатното издание тя среща и Велислав Русев. В началото пишещият брат се опитва да й спечели вниманието с характерните за случая закачки, но тя не поддава. „Дойде във вестника сериозна и съсредоточена. Странеше от служебните купони. Спомням си как на някакво парти всички се изредиха да я канят на танц и тя на всички отказа. И мен ме отряза, но провалът само още повече ме амбицира. Колкото и да се дърпаше, беше обречена.

Нямаше как да се измъкне от моя чар, при положение че по цял ден бяхме заедно и много пъти сме работили съвместно по различни репортажи. Когато на поредното фирмено тържество се съгласи да танцуваме, разбрах, че трябва да премина в директна атака“, усмихва се Велислав.

Двамата с Деси заживяват заедно, но в продължение на 6 години тя отказва да се жени. Страхува се от сватбения ритуал, не иска да изгуби свободата си.„В крайна сметка се събрахме с приятели и направихме един страхотен купон. Децата, а не подписите, са истинското доказателство за любовта ни. Много се стреснах, когато разбрах, че ще имам близнаци. И в интерес на истината опасенията ми се оправдаха. Не е никак лесно да се грижиш за едно новородено, а две са д\л истинско изпитание.

На всичкото отгоре Красимир и Стефан бяха емоционални бебета – трудно заспиваха и лесно се будеха. Първата година бях забравила какво е това спокоен сън. Хубавото е, че безсънните нощи и страшните притеснения лесно се забравят“, категорична е Деси.

Раждането на красивите близнаци в никакъв случай не я отклонява от пътя към върха. Тя първо е редактор на „Преди обед“, но в следващия момент и се налага да стане водещ. Продуцентът Георги Тошев е категоричен, че няма друг по-подходящ да се справи с тази задача. За Деси това е идеален вариант да осребри канските си мъки да се реализира, въпреки че за повече аромат на имиджа си разправя наляво и надясно как се е дърпала дълго, преди да приеме. Почти веднага след първите предавания тя губи съня си. Бясна е на екранната си половинка Александър Кадиев.

Синът на Катето Евро в началото не се взима много на сериозно и буквално подлудява с безгрижието си нервната си колежка. Двамата не се притесняват да си организират луди скандали, в които никой няма намерение да отстъпва. „Беше истински ад в началото. Сашо я дразни с провокативни забележки, а тя се наежва като дива котка. Доои се чу, че Деси е ходила при шефовете, за да ги убеди да сменят мъжката част от тандема. Според нея Александър въобще не ставал за тази работа и искала някой по-ерудиран и сдържан. След това успяха да успокоят нещата, но и до днес се гледат на кръв“, категорични са от екипа на предаването.

Самата Деси признава, че не поддържа приятелски отношения с партньора си в студиото. „С него не се виждаме извън работните си ангажименти. Няма какво толкова да си кажем, а и не смятам, че е важно за професията. Натрупахме опит и знаем как да се допълваме, за да стане качествен разговорът с госта ни. Това е важното, иначе и аз, и той си имаме достатъчно приятели и няма нужда да изпадаме е излишни сантименталности“, категорична е Деси Стоянова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !