Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Родните звезди откриха тузарски клуб

отпечатай новината

21.12.2013 12:00 | Видян 3013 пъти

Родните звезди откриха тузарски клуб

Стотици фенове на Bedroom Premium club блокираха тази нощ центъра на София. Още в 22 часа на 19 декември пред новото заведение на ул. Леге 2 се образува километрично задръстване, което спря движението. Огромна опашка от нетърпеливи гости се изви пред входа на един от най-популярните нощни клубове в столицата… Час по-късно Bedroom Premium club едва побираше своите почитатели.

Откриването на клуба, чиято амбиция е да  издигне нощният живот у нас до най-високите европейски стандарти събра на едно място политици, музиканти, артисти, представители на бизнеса. Сред дошлите да се забавляват бяха – Емил Кошлуков, Ивайла Бакалова, Орлин Павлов, Вики Терзийска, Деси Зидарова, Никол Станкулова. Актьорът Дарин Ангелов, носителките на титлата Мис България – Елена Ангелова и Юлия Юревич, писателката Людмила Филипова и близначките Емануела и Доротея Толеви от “Африка: Звездите сигурно са полудели” се присъединиха към бляскавото парти.

Коронованите красавици – Елеонора Манчева, Йордана Димитрова, Милена Шаркова също уважиха събитието. Те пристигнаха заедно с Меги Савова, която е собственик на марката “Мисис България”. Галя от балет Сатен, която се изявява като дизайнер се появи в компанията на мъжа си. Лили от Big Brother, Клавдия от Star Academy и жената–котка Кристин Илиева не пропуснаха светската изява. А бившите мъже на Ирен Онтева - Христо Сираков и Давид Бучолини в компанията на шефката на модна агенция “Интерсаунд” Ирина Папазова имаха възможността да оценяват женската красота. Изненада за посетителите бе бившия модел и актриса – Елена Костова, която ще бъде фейс контрол в клуба.

Тридневното откриване започна с авангардно Future Heroes Show – един фантастичен филм, озвучен от резидентите на клуба - DJ Gorro и DJ C-Fusion. На 20 декември то ще продължи с Haute couture show и много музика с DJ Dimo и DJ Andrew. А на 21 декември нови сили ще влеят унгарските топ диджеи Crazibiza и DJ Mascota.

А това е само началото на кабаретната програма – най-авангардното шоу под звездите на София, с която ще изпратим 2013 г.: Vanity Fair, Sweet Cotton Party, Cirque, Fetish Night, Egyptian Party, Sunrise. В обновената програма на клуба са включени и няколко световноизвестни музиканти: испанецът Ruben Alvarez, белгиецът Kolombo, холандецът Franky Rizardo.

Началото на 2014 г. ще е белязано не само от адреналин, но и от доза еротика с януарския конкурс Miss Playmatе. Bedroom Premium club се намира в сърцето на София, в сградата на някогашната „Италианска банка“, сега паметник на културата. След дълго изследване на архивни фотокадри  арх. Пламен Методиев и арх. Ивона Шахова (ИНТЕРАРХ СТУДИО) с хирургическа точност възстановяват елементи, които  обработват в оригиналния им вид. Преобразеният банков салон е с площ над 600 кв.м и с богата архитектурна орнаментика – фризове, капители, корнизи, колони.

Обстановката напомня за античен храм, едновременно с това създава внушение, че гостът е и в тронната зала на двореца на Дарий и Ксеркс в древния Персеполис, но и че е в свръхмодерен космически кораб от фантастичната сага “Старгейт – едно пътуване с машината на времето, към което е добавено бъдещето с неговите нови архитектурни елементи в синтетичен модерен растер, екрани с 3D video mapping, финиши, метални перфорирани пана.

Фалшът отсъства, всичко е истинско дърво, метал, камък, стъкло, естествена кожа, натурален текстил. Център на композицията е динамично осветена сцена с интегриран catwalk, който дава възможност за разгръщане на мащабна балетна хореография, допълнена с перфектен звук и мултимедийно шоу.

Акцент в интериора е таванът на клуба, който е уголемена проекция на картината  “Shhh” на художничката Искра Георгиева, в която са събрани “забранени образци” от еротичното изкуство.

Снимка: Дориян Тодоров, disco.bg

Снимки можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !