Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Опитали да продадат снимки на изгорелия Пол Уокър

отпечатай новината

21.12.2013 15:40 | Видян 2408 пъти

Опитали да продадат снимки на изгорелия Пол Уокър

Едва ли приживе Пол Уокър можеше да се надява на славата, която получи посмъртно. Нелепата му смърт в катастрофа с мощно порше на 30 ноември го превърна в една от най-популярните личности в света. Само преди дни данни на "Гугъл" показаха, че името му е станало през декември едно от най-търсените в много страни по света, включително в България. Сред всички обхванати от списъка 72 държави Пол Уокър е на второ място след Нелсън Мандела, пише 24 часа.

Причината? Той беше млад, красив, известен и богат, а странната игра на съдбата направи така, че да умре по начин, който би могъл да е сцена от най-известния му филм "Бързи и яростни".Към това се прибавиха и многобройните слухове - например, че катастрофата е добре замаскирано убийство, или още по-невероятният - че Пол Уокър е жив и става дума за пиар инсценировка за промоция на седмия филм от поредицата за незаконните гонки.

Всъщност тази огромна посмъртна слава има и перверзни последици. Една от тях са предлаганите за продажба по интернет снимки на овъгленото тяло на 40-годишния актьор, както твърди американското издание "Глоуб". Свидетел успял да заснеме подробности от инцидента (други твърдят, че става въпрос за полицейски снимки) и сега опитвал да спечели от ужасяващата гледка на обезобразения труп.

За момента няма потвърждение от властите за наличието на такива снимки. За сметка на това изгорялото червено "Порше Карера GT", с което Уокър и приятелят му Роджър Родас се пребиха, бе изложено на всеобщ показ в медиите. Вече са арестувани и двама души, които бяха отмъкнали части от колата, за да правят бизнес с тях.

Зловещи нотки добавя и докладът от аутопсията, според който звездата от "Бързи и яростни" е загинал не само от травмите при удара в стълба, а е изгорял още жив при последвалия пожар. За разлика от него шофьорът Роджър Родас, приятел и финансов съветник на Уокър, издъхнал мигновено от фаталните наранявания. Лекарите определили кой кой е по зъбите.

Всъщност внезапната смърт на актьора извади на бял свят неподозирани аспекти от живота му. Оказа се че зад каскадите, свистенето на гумите и рева на моторите във филмите му се крие човек, възпитан от родителите си в религията на мормоните, с диплома на морски биолог. Нещо твърде нетипично за Холивуд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !