7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Кои двойки се разпаднаха през 2013

отпечатай новината

28.12.2013 09:00 | Видян 3031 пъти

Кои двойки се разпаднаха през 2013

Шоубизнесът е доста динамична сфера, като предизвикателствата не са само професионални, а и в личен план. Звездите често са подадени на безброй изкушения, конкуренция, работа и неуморно пътуване, което е причина връзките им да не траят дълго. И докато при някои двойки разделите и събиранията са предвидими, то при други тази година бяха пълна изненада.

Една от тези двойки, която буквално шокира с раздялата си не само фенове, са Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс.

След 13 години брак Катрин и Майкъл си взеха „почивка". Това бе наистина неочакван развой на отношенията им, тъй като двамата демонстрираха перфектна хармония. Според таблоидите причината за раздялата им се корени в биполярното разстройство на актрисата, което постоянно мени настроенията ѝ и фактът, че тя не подкрепяше големия син на Дъглас, които попадна в затвора за наркотици. Според близки до актьора Джоунс пиела и крещяла на съпруга си, който накрая не издържал на променливия ѝ темперамент. Приятели на Катрин пък обясниха пред медиите, че той ѝ тровел живота. Редакторът на клюкарския сайт Bohomoth Джен Пол сподели, че е получила информация от близки до Майкъл, че той е пиел и кръшкал на жена си постоянно през последните десет години.

Малко след като гръмна новината през август, таблоидите се успокоиха, двете звезди също. Те започнаха да коментират публично колко се уважават и обичат и че ще работят за оправянето на брака си. Все пак двамата имат две деца – Карис (10) и Дилън (12) , а и един развод ще бъде финансово неизгоден, защото трудно ще си поделят стотиците милиони долари.

До момента звездите все още не са предприели никакви стъпки за развод и има голям шанс да се съберат и да заживеят като истинско семейство.

Снимка: Reuters

Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !