Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Десислава: Никога не съм имала своя стая и легло

отпечатай новината

30.12.2013 10:00 | Видян 2668 пъти

Десислава: Никога не съм имала своя стая и легло

"Тази година имаше доста промени в живота ми. Дойдохме в София, научихме се на много неща. Но преживяхме първия стрес – от задръстванията. Детето свикна с новата среда. И аз се научих да псувам по светофарите", сподели в телевизионно предаване фолк звездата Десислава.

Тя не скри, че като дете на разведени родители никога не е имала своя стая, свое легло. „В Пловдив създадох своя първи истински дом. Даже и сега идвам от там и въобще не ми се тръгваше. Липсва ми много, но и със София ще свикна“, допълни певицата.

На въпрос как се чувства до новата си любов – Зарко, Десислава отговори: „Той ми показва любовта си и това ми е достатъчно. Но нали знаеш, че най-голямата сила на жената е чувствителността, а на мъжа – гордостта.

Мечтите ми – с годините и възрастта станаха по-скромни. Осъзнах, че щастието е в малките неща, не е непременно някъде далече. И когато го разбереш това нещо, няма нужда да имаш велики мечти.

Искам да сме живи и здрави, да имам човек до себе си, който да ме обича и на който да давам обичта си“, каза философски Десислава.

Източник: blife.bg

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !