Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Пенка и синът на Цар Киро с благотворителна кампания

отпечатай новината

02.01.2014 18:00 | Видян 3518 пъти

Пенка и синът на Цар Киро с благотворителна кампания

Участничката в "Мис България 2013" Пенка и синът на Цар Киро се захващат с благотворителност из ромските махали, пише БЛИЦ. Затова се похвали миската в предаването "Добро утро, България". "Със сина на Цар Киро започваме благотворителни каузи по махалите", каза Пенка и добави, че за разлика от други миски тя няма амбиции да се занимава с медии и да води предаване, а иска да помага на хората.

"Карибското тяло" обясни, че форматът "Мис България 2013" я е мотивирал да се образова и да тръгне на училище. В момента Пенка прави всичко възможно да си изкара удостоверението за 4-ти клас, за да продължи да учи, защото я е срам да излиза на улицата след като стана медийно известна със своята неграмотност. "Ако трябва и пари ще им дам, но ще си взема удостоверението за 4-и клас. Давах им пари да се почерпят и те ми дадоха само една бележка, явно ще трябва да им дам повече", коментира Пенка перипетите си с изваждането на желаното удостоверение.

"Най-хубавото, което ми се случи в "Биг брадър" е, че се запознах с Денди, Ели и Киро. Тези хора са ми най-на сърце. Не го помня с нищо друго освен с тези хора", категорична е Пенка за втория формат, в който участваше през изминалата вече година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !