Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Чък Норис в "Къртицата" ?

отпечатай новината

03.01.2014 09:00 | Видян 2250 пъти

Чък Норис в

Вездесъщият Чък Норис е сред вносните звезди, които продуцентите от „Междинна станция” ухажват за участие в „Къртицата”, научи Блиц. За последно актьорът раздаваше крошета на родна земя през 2011 г. редом до Шварценегер и Силвестър Сталоун в „Непобедимите 2”.

Освен с Норис Иван Христов и Андрей Арнаудов преговарят и с Жан-Клод ван Дам за епизодично участие във втория сезон на екстремното риалити. Белгиецът трябваше да се бори за 250 000 лв. и в дебютното издание на шоуто, но бе заменен от баскетболиста Денис Родман. Тогава Иван отрече трансфера на Жан-Клод с аргумента, че не търси герои, които редовият гражданин среща по столичните фолкклубове през месец. 

Според светската мълва причината Жан-Клод да пропусне „Къртицата” бе слабостта му към музата на Андрей Надя Иванова. Ексводещата на „Елит” по БНТ също бе спрягана за герой в шоуто, но любимият й искал да избегне срещата й с атлета в ефир. Припомняме, че Надя е изключително близка със звездата от „Трудна мишена” и посредничи активно в преговорите за скока му в предпоследния „ВИП Брадър”, но без успех.

Над 60% от кандидатите за слава в "Къртицата" досега са мъже, а над 50% от тях са на възраст между 18 и 25 г. Изпитанията във втория сезон на „Къртицата” ще са в пъти по-тежки от тези в пилотното издание. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !