Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

В сряда ще излезе наяве истината за Шумахер

отпечатай новината

06.01.2014 15:20 | Видян 2285 пъти

В сряда ще излезе наяве истината за Шумахер

Френските власти, разследващи инцидента с германския пилот на 29 декември във френския курорт Мерибел, обявиха пресконференция за 8 януари (сряда) от 12:00 часа българско време, съобщава Блиц. Очаква се тогава да бъдат разкрити всички подробности за трагедията около Шумахер, след като семейството му предаде и камерата, която е била на каската му.

От осем дни насам Михаел Шумахер е поставен в изкуствена кома и се бори за живота си. Рекордьорът със седем титли във Формула 1 продължава да е с опасност за живота, въпреки че на този етап състоянието му с леки колебания е стабилно. То обаче се мени с всеки изминал час. Кога легендарният пилот ще бъде събуден от изкуствената кома, също не е ясно.

Пред клиниката във френския град Гренобъл е все по-спокойно в последните дни. Голяма част от репортерите и феновете на Ферари си заминаха. Семейството на Шумахер обаче остава плътно до него. Вчера съпругата му Корина, баща му Ролф и брат му Ралф отново бяха в болницата.

Появяват се дори информации, че Шумахер може да бъде преместен от клиниката в Гренобъл. Според немския таблоид „Билд” това не е изключено, но няма как да стане, докато състоянието на 45-годишния германец е критично. Освен това неврологията във въпросната клиника има много добра репутация. Иначе Гренобъл е само на 170 километра от Гланд (Швейцария), където живее семейство Шумахер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !