Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Студентка продава за трети път девствеността си

отпечатай новината

07.01.2014 16:10 | Видян 1132 пъти

Студентка продава за трети път девствеността си

Бразилската студентка Катарина Малиорини се прочу преди малко повече от година, когато получи от японец оферта от 780 хиляди долара за своята девственост. Мераклията обаче не се яви да изконсумира покупката, а 20-годишната студентка сега прави трети опит да изтъргува най-свидното си, като твърди, че дори е получила предложение за брак, разказва Блиц.

Последният търг за девствеността й е трябвало да продължи до 12 декември, но тя е решила да удължи срока до 12 февруари. Решението й е провокирана от факта, че вместо да купят девствеността й, са й предложили брак. "Реших да продължа, защото аз получих предложение за брак от един арабски милионер и си мисля за това, настоящото предложение е свързано с възможност да се омъжа", коментира Катарина.

Мераклията да се ожени за 22-годишната студентка се оказва богат арабин, който владее 11 езика. "Той е много романтичен, и е между 35 и 40 г. Той е красив, много интелигентен човек и живее в красива къща", разказва  девойката. Дали ще успее да продаде девствеността си на третия опит или пък ще има сватба, предстои да разберем.

 

Снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !