Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Гала се оръси с 15 000 евро в Дубай

отпечатай новината

08.01.2014 16:20 | Видян 2051 пъти

Гала се оръси с 15 000 евро в Дубай

Гала пръсна 30 бона в Дубай, съобщава Всеки Ден. Водещата завела семейството си на екскурзия, а за точно тази дестинация настоявала малката ѝ дъщеричка Мари. Майка ѝ обаче е заклета фенка на Западна Европа и едвам се навила да литне до пустинята. Пътуването стъпило на звездата 15 000 евро.

4000 евро водещата платила само за двупосочните билети на тримата в Дубай, като се изръсила и с още 2 бона за нощувки в луксозен 5-зведен хотел. Всичките разходи около екскурзията били допълнително оскъпени заради коледните и новогодишните празници, които накарали арабските предприемачи предвидливо да надуят цените двойно, че и тройно.

Макар емирството често да е описвано като място, където вирее вечно лято, по Нова година температурите не били толкова жежки и Гала стигнала до плажа обута в дънки. Вместо да извива снага на пясъка, тя обикаляла по различни забележителности и хапвала храна от цял свят в безбройните ресторанти, намиращи се в Марината – центърът на Дубай, средище на богати бизнесмени и холивудски звезди от цял свят, писа „Всеки ден“.

Насред хубавите емоции и релакс Гала изживяла и своя кошмар – бясно сафари през пустинните дюни с джип. Водещата на „На кафе” и близките й се качили при щур шофьор, който с толкова мощна скорост порел червените пясъци, че накрая на нашенката й прилошало и повърнала. След инцидента телевизионерката решила да прекрати авантюристичните преживявания и се отдала на шопинг. За себе си тя донесла от Дубай дизайнерски обувки и чанта, а Мари се сдобила с фамозно палто и няколко чифта дънки.

На път за България Гала пресметнала, че 7-дневния воаяж е изял близо 15 000 евро от бюджета им – самолет, визи, хотелско настаняване, ежедневни екскурзии, храна, нови дрехи и подаръци. Тя обаче е скептична, че ще се върне отново в богатото емирство, тъй като в крайна сметка нищо не я впечатлило и любимите й дестинации си остават европейските Италия и Франция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !