Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Денсинг старс се завръща през пролетта

отпечатай новината

08.01.2014 17:10 | Видян 666 пъти

Денсинг старс се завръща през пролетта

Шоуто "Денсинг старс" излиза на дансинга със своя втори сезон презпролетта в ефира на Нова ТВ, за да накара звездите да танцуват, а зрителите – да направи свидетели на един впечатляващ спектакъл. Известни имена, с различни истории и мотивация отново ще застанат под светлините на прожекторите, за да докажат, че танцът си остава най-голямата магия.

На сцената на поредицата една любовна история прерасна в брачен съюз – Яна и Петко, които очакват и дете скоро. Шампионската любов между победителя Ангел и половинката му Дорина продължава и до днес. Други като Елен Колева потърсиха себе си и своя нов имидж именно в света на танците.

Шампионката в шоуто Яна Акимова, която срещна съпруга си на дансинга на танцовия формат, очаква първата си рожба. Именно заради това тази година тя няма да участва в състезателните двойки и е поканена за главен консултант на проекта.

Шоуто няма да изневери на стила си и отново ще събере на една сцена едни от най-интересните и провокативни личности. Интересното е, че тази година продуцентският екип от Олд Скуул Продъкшънс планира още по-оспорвано състезание, като  селектира едни от най-утвърдените международни имена в танцовото изкуство, които да станат част от телевизионния проект.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !