Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лара Фабиан с нов колекционерски албум

отпечатай новината

09.01.2014 15:10 | Видян 1566 пъти

Лара Фабиан с нов колекционерски албум

Тази седмица пуснаха в продажба за първи път в България новия колекционерски албум на световната звезда Лара Фабиан “Le Secret” (Тайната). Специално за меломаните албумът съдържа двойно CD и DVD, плюс книга. Луксозното издание е тук месеци преди концерта й на 23 октомври в София, за да ни зареди и запознае с последните хитове на френската любимка.

Само за няколко дни LARA FABIAN направи фурор на световното си турне. По последна информация от канадски медии феновете й в Квебек направо полудяли след като певицата посветила песента под чието име издава и последния си албум „Le Secret” (‘Тайната’) на Канада. „Много време мина от последния й концерт и всички бяхме много екзалтирани, нетърпеливи да чуем новия албум наживо“ – споделят фенове. За утрешния концерт в Монреал билетите са свършили две седмици след обявяването му.

Тази година LARA FABIAN ще бъде специален гост в България – на 23 октомври в зала 1 на НДК. Тя ще изпее най-известните си парчета, както и част от новия си албум. Цената на билетите е от 50 до 100лв. и ВИП 150лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !