Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Гледаме Жерар Депардийо в руски комедиен сериал

отпечатай новината

10.01.2014 14:20 | Видян 1908 пъти

Гледаме Жерар Депардийо в руски комедиен сериал

Френският актьор Жерар Депардийо, който от една година е гражданин на Руската федерация, се е снимал в руски комедиен телевизионен сериал, което става за първи път в неговата кариера, съобщи днес частната телевизия Ти Ен Ти.

Излъчването на "първия в света сериал с участието на Депардийо" ще започне в понеделник, уточнява телевизионният канал.

В популярния сред руските младежи сериал "Зайцев+1" французинът изпълнява ролята на Жора - баща на главния герой, който страда от раздвоение на личността, пише vesti.bg.

В интервю за в. "Комсомолская правда" актьорът обясни, че репликите си е казвал на френски и те ще бъдат дублирани.

"Но фразите, които непременно трябваше да произнасям на руски, бяха преведени и ми ги показваха изписани на големи листа“, споделя Депардийо.

"Ние разбрахме, че никой от руските актьори не е подходящ за тази роля, а Депардийо се оказа съвършеният. Той много обича свободата и авантюрите и както сериалът, така и неговият персонаж са му много близки", заяви Евгений Никишов, помощник на главния продуцент.

"Снимките на този сериал бяха голямо удоволствие за мен. Чудесно е да чувстваш духа на младите хора. За мен е чест да играя в "Зайцев+1". В Русия се чувствам много добре", подчерта актьорът.

През 2012 Депардийо последва примера на други богати французи и реши да се пресели в Белгия, след като във Франция бе въведен  75-процентен данък върху доходите над 1 млн. евро.

В средата на декември той се отказва от френското си гражданство в открито писмо до министър-председателя на страната Жан-Марк Еро, публикувано във в. "Журнал дьо диманш", след като Еро нарече постъпката му "жалко" и "достойно за презрение" решение.

На 3 януари руският президент Владимир Путин подписал указ, с който се дава руско гражданство на френския актьор.

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !