Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

EXIT фестa с нов рекорд

отпечатай новината

14.01.2014 09:50 | Видян 1265 пъти

EXIT фестa с нов рекорд

Само ден преди края на най-ранния си промо период, EXIT постави рекорд с над 100% ръст и над 11 000 закупени билета.  Интересът към тазгодишното издание е огромен, а продажбите са разпределени по равно между сръбската, балканската и западноевропейската публики.

Петнайстото издание на фестивала е със заглавие EXIT Advenure и с нова концепция – седем дни летни забавления в две държави. Един от най-добрите европейски фестивали ще се проведе между 10 и 13 юли в Петроварадинската крепост в Нови Сад, след което приключението ще продължи със SEA DANCE Festival между 15 и 17 юли на един от най-красивите адриатически плажове - Плаж Яз.

14 януари е последният ден, в който билетите за феста ще струват 100 лева. Тази цена включва отстъпка от над 50% от цената на EXIT Festival и бонус – безплатен билет за SEA DANCE Festival и безплатен къмпинг в Нови Сад.

От утре 4-дневният билет за фестивала ще струва 115 лева, а EXIT Adventure (EXIT + SEA DANCE) ще е на цена от 135 лева. Къмпингът ще е на цена от 52 лева в Нови Сад и 52 лева на Плаж Яз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !