12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Кевин Спейси ще е треньор на Тайсън в нов филм за боксьора?

отпечатай новината

15.01.2014 17:20 | Видян 1547 пъти

Кевин Спейси ще е треньор на Тайсън в нов филм за боксьора?

Боксовата легенда Майк Тайсън е готов да продуцира нов игрален филм за живота си, а участие в него може да вземе и една от големите знаменитости на Холивуд - Кевин Спейси, информира inews.bg . Животното има желание да обрисува ранните години на своя живот и кариера, които представляват и един от най-трудните периоди за него.

Ако подобна лента получи зелена светлина, то легендарният Кевин Спейси може да изиграе ролята на Къс Д'Амато - бившия ментор и треньор на Майк Тайсън, изиграл ключова роля за оформянето му като голям шампион. Хелън Милър пък трябва да изиграе ролята на приемната му майка. По всяка вероятност сценарист на лентата ще бъде Лари Слоумън, който вече взе участие в написването на "Неоспоримата истина" - официалната автобиография на боксьора.

През 1987 година Майк Тайсън се превърна в най-младият световен шампион в тежка категория, като тогава любителят на гълъби от Бруклин бе едва 20-годишен. След смъртта на Къс Д'Амато обаче животът на Тайсън излезе от контрол, с което и кариерата му тръгна надолу.

През 1992 боксьор №1 на планетата бе осъден в обвинение за изнасилване, получавайки присъда от шест години затвор. Майк Тайсън излежа три от тях, преди отново да се завърне на ринга, но вече загубил предишния си блясък.



Източник: New York Post

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !