Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Андреа захапа "Господарите"

отпечатай новината

16.01.2014 10:15 | Видян 3647 пъти

Андреа захапа

Тези дни "Господари на ефира" излъчиха в рубриката си "Едно към едно" кадри от клиповете на Андреа и Юнона към актуалните им сингли.

"Гледате и слушате песента на новата фолкзвезда Юнона -"Само на думи". Само на думи не е лоша, но на кадри е супер, направо нов внос... от Испания! Клипът, от който Юнона е черпила идеи и вдъхновение, е на испанския режисьор Алваро де ла Херан и е посветен на еротичния бестселър "50 нюанса сиво".

Наш зрител ни сигнализира, че в клипа си към към песента "Няма да съм аз", Андреа "цитира" кадри и от друго "вносно" видео. И тук има испанска нишка! Режисьор на въпросния късометражен филм е не кой да е, а Пенелопе Круз, която чрез него рекламира своята марка дамско бельо. И това не е всичко!

Оказва се, че сцена от "Няма да съм аз" е буквално едно към едно с такава от видео, в което участват актьорите Мат Далас и Джейми Алекзандър" - гласи коментарът от предаването.

По този повод Андреа излезе със специално обръщение до "Господари на ефира":

"До Господари На Ефира: Кое ви притеснява? Дали Пенелопе Круз ще пожъне опит от българските изпълнители? Но не ви притеснява, че песните ни изтичат в интернет и че поради този факт никой не купува албумите ни... И това е реално и се случва в България - това не ви притеснява...

Не се срамувам, че с малкото бюджет, с който разполагаме за клиповете си, успях да се доближа до нещо правено с милиони... Не се срамувам и че последния ми такъв клип удари 10 милиона гледания в YouTube, който също ви се стори недостоен...

Но както винаги, кой друг, ако не ние самите така умело можем да оплюем собствените си звезди" - пише фолк звездата във facebook профила си, пише Signal.bg.

 

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !