Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Галена богатее за сметка на абитуриентите

отпечатай новината

17.01.2014 10:40 | Видян 2571 пъти

Галена богатее за сметка на абитуриентите

Освен голяма изкусителка, Галена се оказа и доста талантлива бизнесдама. Фолкаджийката изстисква до последната капка своята популярност с единствената цел да трупа пачки от феновете си. Сега тя яхва вълната на абитуриентските балове, които започват през май, но вече са основна тема за размисъл на зрелостниците и техните родители, пише Всеки ден.

Гласената за Певица на годината на ТВ „Планета" Галена вече пусна трета колекция с личната си марка, като я насочи към абитуриентите. „Сигурна съм, че в нашите рокли вие ще бъдете Кралицата на бала", обърна се тя към своите фенки, които тази година завършват гимназия. Повечето от моделите й са с къси поли над коляното, но има и дълги варианти за тези, които държат на по-официалната визия. Основните цветове на бяло, черно и червено.

Сигурна, че фенките й ще се втурнат да купуват не само защото харесват дрехите, но най-вече защото харесват самата нея, Галена се отказа да използва модели и сама облече всички рокли за рекламната фотосесия. Затова и цените, които сложи, са доста солени като за дрехи, които се продават в интернет. Най-евтината рокля струва 8 стотака, повечето са по 1000-1400, а един от моделите удря 2500 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !