Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Слави Трифонов раздал над 200 хил. лв. на болни и бедни

отпечатай новината

18.01.2014 09:08 | Видян 2832 пъти

Слави Трифонов раздал над 200 хил. лв. на болни и бедни

Слави Трифонов винаги е поддържал имидж на суров мъж. Оказва се обаче, че зад тази своя външност водещият всъщност крие милостиво и добро сърце. През всичките години, в които натрупа състояние и слава, шоуменът е помогнал на десетки деца, страдащи от тежки болести, пише Уикенд.

Само може да се предполага колко хиляди евро е похарчил Слави Трифонов за благотворителност, тъй като той никога не е афиширал добрите си дела и смята, че ако стори това, ще е пошла реклама. Има и още нещо – шоуменът се опасява, че ако хората разберат за благотворителната му дейност, ще го залеят със стотици молби, а той не може да огрее навсякъде.

И все пак откъслечни информации за добрините на водещия се появяват в интернет форумите – предимно от признателно родители. Сред семействата, които цял живот ще палят свещ за здравето на Дългия, е това на 14-годишната Христина от Русе. Девойката била тежко болна, а майка й – самотен родител, отглеждала още 2 деца. Невъзможно било фамилията да отдели средства за девойката, която имала фатално гръбначно изкривяване. Според запознати Слави Трифонов превел 8 хиляди лева на семейството на Христина и с тези средства тя била подложена на операция.

„Слави Трифонов не иска да си прави реклама на гърба на чуждо нещастие и затова си мълчи за добрините, които прави” – споделят от екипа на Дългия. И допълват, че по техни сметки досега водещият е раздал поне 200 хиляди лева за благотворителност.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !