Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Криско трагичен в леглото

отпечатай новината

20.01.2014 14:00 | Видян 1895 пъти

Криско трагичен в леглото

Момичетата, които са били с най-нашумелия в момента рапър Криско издадоха креватните му умения и заявиха, че изпълнителят е пълна трагедия в леглото. Оказа се, че хвалбите на рецитатора за свръхсексуалността му са напълно безпочвени. Той нямал никакъв подход към дамите. Момичетата на възраст между 17 и 20 години, жадни за неговото внимание, се редяха на опашка, за да се докопат до певеца, пише nauho.bg.

След кратките нощи с рапъра обаче, всяка една е дълбоко потресена от неправилния си избор:"Така ли се прави секс?", попитала го право в очите недоволна девойка. Тинейджърките признават пред "България днес", че не биха повторили тази грешка. Често рап изпълнителят се опитва да примами отново някоя заблудена девойка, но опитите му се оказват без положителен резултат.

Припомняме, че наскоро колегата му Спенс даде откровено интервю, в което директно заяви, че младият рапър има хомосексуални наклонностти. Разочарован от това, че именно той му е помогнал да стигне до голямата сцена, Спенс реши, че е време да разкрие истината за своята подупечина. Ето с кого е спал любимецът на жените Криско според неговия колега.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !