Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Денис Родман в клиника за алкохолизъм

отпечатай новината

20.01.2014 16:00 | Видян 1178 пъти

Денис Родман в клиника за алкохолизъм

Поредната американска звезда влиза в специализирана клиника, този път заради проблеми с алкохола. Скандалният бивш баскетболист Денис Родман постъпи в специализирана клиника заради проблемите си с алкохола, малко след като се върна от поредната си визита в Северна Корея, научи blife.bg. „Той беше в рехабилитация почти седмица и съм много горд от него", съобщи агентът му Дарън Принс.

„Количествата алкохол, които той започна да пие, се увеличиха толкова, колкото никога преди. Когато той се върна, обсъдих лично с него колко съм загрижен от това. Той седна и сам реши да отиде на рехабилитация. Това е 28 или 30-дневна програма", поясни той.

Алкохолът е само една от причините 52-годишната екс баскетболна звезда да е доста често обсъждан напоследък. Освен няколкото си екстравагантни пътувания до Северна Корея, баскетболистът направи и едно скандално изказване, че американецът, който лежи в севернокорейски затвор от 2012 година, сигурно е направил нещо, за да си заслужи 15-годишната присъда.

По-късно той се извини на семейството на Кенет Бей, като се оправда, че бил стресиран и под въздействието на алкохол, когато давал интервюто.

Честите посещения на Родман при Ким Чен-ун предизвикаха широк дебат в САЩ дали това е полезно за подобряване на имиджа на страната в Северна Корея или пък своеволията на баскетболиста само отвличат вниманието от жестокостите на режима в Пхенян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !