12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Сексоложката Кобилкина се радва на сладък пенис за РД

отпечатай новината

20.01.2014 18:00 | Видян 5974 пъти

Сексоложката Кобилкина се радва на сладък пенис за РД

Торта с формата на огромен пенис подариха фенове на сексоложката Наталия Кобилкина, научи bgdnes.bg. Складкарското чудо бе посрещнато от рускинята с радост. „Благодаря ви, приятели!", написа Кобилкина под фотото на страницата си във Фейсбук. Снимката всъщност е от рождения ден на сексоложката през 2012 г. Но преданите й почитатели са решили да й напомнят за своята любов.

Наталия не престава да дава своите сексуални съвети на десетките си фенове. Бисер след бисер, мъдрост след мъдрост може да се „попие" от нейната страница.

Ето само няколко от тях (правописът на авторката е запазен):

„Когато жена е незадоволена, тя е по-опасна от терорист с бомба. С него поне можеш да се договориш...с нея единственно, което помага брутален секс... Обаче той не лесен за намиране".

„Гледам на мъжът си и вътрешно (и понякога и на глас), се възхищавам на негова красота, сила, мъдрост, осознатост, чистота на душата му и с радост наблюдавам, че колкото повече на това се радвам - толкова повече тези качества се увеличават в него. Имам усещане, че всеки ден той става все по-прекрасен. Това, което ние жени виждаме в нашите мъже се увеличава в тях! Внимавайте, на какво акцентирате вашето внимание".

„Любимите ни мъже, когато лижете нежната йони на любимата си - правете го мноооого нежно, едва докосвайки с езика, все една крилца на пеперудка, което лети над цветито...и когато жена свършва - продължавайте да държите езика на розовата и цепка и държете я здраво за краченца. Натиск в тази ситуация усилва оргазмите... не спирайте, дори ако тя ви спира. Правете мноого нежно".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !