Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Крисия Тодорова от "Шоуто на Слави" с 8 фалшиви профила във фейсбук

отпечатай новината

22.01.2014 09:40 | Видян 3643 пъти | Гласували 1

Крисия Тодорова от

93 853 - ето толкова много са приятелите във фейсбук на 9-годишната Крисия Тодорова, една от най-харесваните изпълнителки от конкурса за екранна партньорка на Димитър Андреев в "Шоуто на Слави". И непрекъснато броят им расте. Фенстраницата на талантливото дете е от 1 януари, а на всеки 5 минути харесванията се увеличават, пише 24 часа.

Същевременно растат и фалшивите профили, които някой прави за нея. Всеки ден на стената на официалната страница на Крисия се докладва за фалшиви профили на нейно име. Засега те са поне 8. Имат между 285 и 6178 харесвания всеки. И не само във фейсбук. Тя има фалшив профил и в сайта www.ask.fm. Той е световна интернет платформа, която у нас е популярна предимно сред момиченцата между 10 и 15 години. В нея всички те питат любимите си звезди като Майли Сайръс и Селена Гомес кога ще дойдат в България. Факт е, че понякога световните знаменитоски отговарят.

За първи път Крисия Тодорова се появи в "Шоуто на Слави" на 30 декември, когато изпя една от най-хубавите песни на Бионсе - Listen. Сега е финалистка в конкурса заедно с Гергана Тодорова, Ива Цветанова и Симона Иванова. Четирите момичета ще изпълнят по една българска народна песен и едно парче на "Ку-ку бенд" утре и в петък в "Шоуто на Слави".

Снимка: БИ ТИ ВИ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !