Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Избират Двойка на годината

отпечатай новината

22.01.2014 13:45 | Видян 2421 пъти

Избират Двойка на годината

Звездна Двойка на годината ще бъде избрана на пищна церемония дни преди празника Свети Валентин. Влюбените двойки ще минат по червения килим на пианобар Арбат на 12 февруари вечерта. Гласуването вече започна в страницата на сп. Критика във фейсбук -https://www.facebook.com/media/set/?set=a.557999977618857.1073741832.509167729168749&type=1.

В конкурса ще бъдат включени популярни българи, които през последните месеци са най-обсъждани в медиите и в социалните мрежи. Сред тях са внукът на Николай Гяуров, нашумял със сериала „Фамилията” – Мартин Гяуров и актрисата Йоана Темелкова, репортерката на Гала в „На кафе” Зайнеб и бизнесменът Стоян Балевски, най-младият собственик на телевизия у нас - Денис Касъмов (BG MUSIC Channel) и журналистката Ива Атанасова, звездата от „Под прикритие” Мариан Вълев и манекенката и актриса Снежана Макавеева,  скандалната Златка Райкова и ММА-боецът Георги Валентинов.

След много раздели и начало на нови любови, певецът Део се кротна до танцьорката Мариана. В гласуването до момента той е в челната тройка, в компанията на още две номинирани двойки - журналистката и ПР Патриция Кирилова с мениджъра на Италкерамик Груп Дончо Георгиев, както и продуцентът Иван Христов с водещата Ирина Сарачинова.
Сред номинираните са също скандалната Рут Колева с Любо Жечев, както и щерката на Христо Стоичков - Мика, която не спира да демонстрира връзка с нежния актьор Иво Аръков.

Изненада ни поднесе и певицата Мария Илиева, която за първи път показа мъж до себе си и то много по-млад от нея - баскетболистът Мартин. Разбира се, за да е обективна надпреварата са включени и две от най-натрапваните двойки – Валери Божинов с Николета и баджанаците им – Алисия и Ники Михайлов. Заради лошия пример, който дават с вечните си задочни разпри в медиите, те са номинирани в категория Антидвойка на годината. По петите им е и Евгения Калканджиева с мъжа си Тачо, които превърнаха брачните си проблеми в национален сеир.

Категорията Антидвойка излиза извън границите ни с европейския скандал, разигран от френския президент Франсоа Оланд, който изневери на половинката си - журналистката Валери Трирвейлер с младата звезда Жюли Гайе.
Сред изобилието от награди и почетна статуетка, ще има екзотична екскурзия за двама, ваучери за романтична вечеря в ресторант САН СТЕФАНО в София, карти с отстъпки за Дринк енд Драйв София, маркова козметика, луксозни аксесоари от Габи Капитанова - BEFANA и други. Партньор на събитието е Рекламна агенция Цанови ООД.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !