Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Мистър България 2009 имал агресивни покани за секс от мъже

отпечатай новината

22.01.2014 14:40 | Видян 1980 пъти

Мистър България 2009 имал агресивни покани за секс от мъже

Мистър България за 2009 г. Мартин Мартинов е имал предложения от мъже в чужбина, разкри самият той в "Усещане за жена" по TV7, пише Блиц. "Получавал съм предложения от мъже. Те са по-агресивни. В началото бях стреснат и уплашен, но после не допусках да се стига до подобни предложения", признава Хубавец №1.

Той разказа за живота си зад граница и призна, че заминал за САЩ заради любовта си към "Мис България" 2002 Теди Бургазлиева. Двамата дори стигнали до годеж, но се разделили. Днес Мартинов има успешна кариера в бизнеса с недвижими имоти в Манхатън.

Мартинов обяви, че е привърженик на силикона и харесва тунинговани мадами. Щом човек се чувства по добре, защо да не го направи, смята той. Моделът разкри, че мечтата му била да стане киноактьор, но все не му оставало време.

"След 10-годишна кариера като модел, бях започнал курсове в Южна Африка, но не ми остана време. А в Турция съм работил, но там проблемът е да знаеш турски. Трябва да се ориентирам между САЩ и България", издаде плановете си моделът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !