Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Сърбин сложи шипове на Ивена и Дебора

отпечатай новината

23.01.2014 13:45 | Видян 3141 пъти

Сърбин сложи шипове на Ивена и Дебора

Нов дует се оформи в редиците на „Ара мюзик”. Ивена и Дебора – русата и черната фурия от каталога на музикалната компания се обединиха и направиха интересен проект за женската еманципация.

Песента се казва „Да покажем на мъжете”. Какво искат да покажат двете мацки ли? Че не са слабият пол, че могат да се освободят от всякакви задръжки и да се държат като мачовците – да си споделят партньорите, а не да се карат за тях:
Да покажем на мъжете как играем тяхната игра.

За да онагледи идеята на сингъла, изпълнителките се доверяват на популярния сръбски режисьор Деян Миличевич. Той, логично, бяга от кукленската визия, характерна за момичетата, ставащи притежание или трофей на господата. И избира да сложи на двете героини нестандартни перуки и шипове по лицето. Така Ивена и Дебора се показват в съвсем различна светлина от всичко, което са правили до момента. Преобразени  до неузнаваемост, те изглеждат супер секси и, понеже са го пожелали, ще размекнат коленете както на сръбския модел, който участва във видеото, така и на всички пред малките екрани.

Символиката на женската сила е пресъздадена и чрез сцена, в която звездите на „Ара мюзик” демонстративно разкъсват телата на Батман и Супермен – двата събирателни образа, които от десетилетия служат за идеал и въплъщават могъществото на мъжкия пол.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !