Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бившият на Тадаръкова: Тя е к*ва!

отпечатай новината

27.01.2014 15:30 | Видян 2837 пъти

Бившият на Тадаръкова: Тя е к*ва!

Екссъпругът на журналистката Светослава Тадаръкова, която вече се представя като Рудолф, я обвини в умишлен палеж.

"Предполагам, че пожарът във фабрика "Българска коприна" е дело на Светослава. Смятам, че тя може да иска да ми отмъсти, защото в случая се касае за умишлен палеж. Сигурно си отмъщава заради развода ми с нея.

Бракоразводното дело е насрочено за началото на февруари и ако го спечеля и на втора инстанция, тя ще трябва да напусне семейното жилище, в което живее през последните 2 години без да плаща нищо", това каза пред "Пик" бившият мъж на журналистката Димитър Тадаръков.

Само преди два дни избухна пожар във фабрика "Българска коприна". Журналистката посъветва колегите си да се поинтересуват дали това не е направено, за да се вземат парите от застраховката.

"Притежавах част от "Българска коприна" преди 2 години. Бях я купил преди 5 години с банков кредит, който изплащам и в момента. След това тази част от имота стана семейна собственост", подчерта Тадъръков.

Преди около година той спечели делото за развода на първа инстанция, а магистратите постановиха Светослава Рудолф да плаща издръжка за едно от децата им.

На въпрос - защо бившата му половинка го атакува, проф. Тадъръков отговаря:

"Моля Ви не ме занимавайте с таки ку..а. Тя е най-голямата ку..а между журналистите, но не съм убеден дали е най-добрата журналистка между ку..ите. След като делото приключи на втора инстанция ще ви кажа доста интересни моменти от ку.....ото й минало и ще докажа думите си със снимки и свидетелски показания".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !