Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Икебаната яко закъсал за пари

отпечатай новината

28.01.2014 11:00 | Видян 2442 пъти

Икебаната яко закъсал за пари

Около 5 хиляди лева борчове към свои близки и познати е натрупал певецът Деян Неделчев, научи Всеки ден. Изпълнителят на „Дъртака" е закъсал много сериозно финансово и от няколко месеца разчита единствено на помощта на приятели. Въпреки че е нещо като ко-водещ на Башар Рахал в предаването „Следващият, моля", средствата все не му достигали. Хонорарът му отивал само за наем и сметки.

Гаджето на Икебаната, който работи като организатор в Дома на киното, постоянно давал заеми на Деян, които обаче певецът изпуквал точно за седмица. Той висял на вересия дори в кварталната бакалия, откъдето си пазарувал храна.

До преди няколко месеца Икебаната се издържаше от социалните помощи в Испания, където живя няколко години. Кранчето на барселонското бюро по труда обаче секнало и парите на Деян бързо привършили. Сега вече и приятелите не искали да му помагат, защото Неделчев нямал навика да си връща дълговете.

Някои по-враждебни негови познати дори го заплашили, че ако скоро не си изчисти борчовете, ще му пратят „хора", които да ги приберат насила. Затова Неделчев живее в страх и гледа много-много да не излиза по улиците, разкриват негови приятели. „Много е закъсал, песните му не се продават, върти ги само в интернет, а от това какви пари? Добре че е това предаване по ТВ7, иначе щеше да е стигнал до просешка тояга", разказват познати на Икебаната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !