12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Деси Добрева пуска нова песен

отпечатай новината

28.01.2014 11:40 | Видян 1824 пъти

Деси Добрева пуска нова песен

Популярната варненска поп-изпълнителка Десислава Добрева зарадва своите фенове с нова песен. „Падай, снежецо” е част от албума с детски песни „Слънчева дъга”, в който красивата варненка участва като гост-изпълнител. Музиката на парчето е написана от Доно Цветков, а текстът е на Райна Пенева. Това е поредната песен, която варненският композитор пише специално за талантливата Деси.

Поп-изпълнителката има в репертоара си вече четири композиции на Доно Цветков, като първата – „Нощта на чудесата” певицата представи през 2005-та на Българската коледа. Деси Добрева е една от най-популярните възпитанички на Доно Цветков и вокалното Студио Да. Още в началото на нейната кариера, изпълнителката многократно е била представяна от него като мениджър на международната сцена. Творческият тандем е печелил заедно престижни международни конкурси в Малта, Китай, Турция, Беларус, Чехия, Молдова, Литва и др.

Неотдавна Деси Добрева стана автор на учебник по музика за детските градини и там включи няколко от хитовите песни на Доно Цветков, като „Ало, ало слънчице” и „Роклята на мама”, посветени на най-малките. Певицата обяснява, че изборът й не е случаен, тъй като всеки ден пее популярните детски песнички на 2-годишната си дъщеря Алина

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !