Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Шварценегер показа на света приятелката си

отпечатай новината

28.01.2014 18:00 | Видян 3238 пъти

Шварценегер показа на света приятелката си

Арнолд Шварценегер вече започна да се появява на официални събития с приятелката си Хедър Милиган. Двамата за заедно от една година, но явно чак сега Арни се чувства готов да сподели със света, че отново е намерил любовта.

Холивудският актьор изглеждаше развълнуван да присъства на тематично баварско парти в компанията на блондинката. Двамата посетиха заедно родината на Шварценегер - Австрия, и присъстваха на ски шампионат.

Това, че Арнолд е поканил Хедър на такава публична проява в родната му страна, показва, че той има доста сериозни намерения към нея. Двамата се запознаха в края на 2012 г., малко повече от година след края на брака на бившия губернатор на Калифорния със съпругата му Мария Шрайвър.

Мария и Арнолд сложиха край на 25-годишния си съюз през май 2011 г., след като стана ясно, че той има 15-годишен, извънбрачен син от икономката на къщата си Милдред Баена.

След тези разкрития той каза: "Това е ситуация, в която дори не можех да обвинявам друг освен себе си, защото жена ми беше фантастична съпруга, а децата ни бяха страхотни... Това, което цених най-много в живота си, разруших съвсем сам, заради една глупост."

Източник: Dnes.bg
Снимка: Splash news

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !