Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Най-голямата сестра Кардашиян си продава шареното имение

отпечатай новината

29.01.2014 10:50 | Видян 1658 пъти

Най-голямата сестра Кардашиян си продава шареното имение

Най-голямата от трите сестри Кардашиян – Кортни (Ким е средна, а Клое най-малка, освен това те имат две полусестри Кайли и Кендъл Дженър) е решила да пусне за продажба имението си в Калабасас, което съвсем наскоро реновира изцяло.

Къщата разполага с четири спални и точно толкова бани и се намира в изключително спокоен район на Лос Анджелис. Половинката на Кортни – Скот Дисик описва дома си с риалити звездата като излязъл от приказката „Алиса в страната на чудесата“. Очевидно той олицетворява любовта на брюнетката към колоритния дизайн.

Двойката, която има две деца – синът им Мейсън е на 3 години, а дъщеря им Пенелопе – на една, вероятно има нужда от по-голямо жилище, с повече открито пространство, където наследниците им да могат да тичат на воля. Според злите езици обаче една от причините Скот и Кортни да решат да се разделят с шарения дом, може да е точно в ярките цветове, които да им причиняват хронична мигрена.

Интериорът на къщата е объркваща смесица от теми, стилове и идеи, които се различават в абсолютно всяко помещение.

34-годишната брюнетка споделя пред Domainehome.com следното: „Обичам всяко едно кътче в този дом, но съм развълнувана да поема по нов път и да се заема с нов проект. Някак си просто искам да започна всичко от начало. Някои неща тук имат наистина сантиментална стойност за мен, но въпреки това искам нещо различно.“

За интериора на дома Кортни е ползвала услугите на дизайнера Джеф Андрюс. „Когато започнах да ремонтирам къщата, исках всички стени да бъдат бели. Тогава си казах, че съм твърде млада и че това е първата ми къща и искам да се забавлявам. Андрюс постепенно ми представи интересни покрития за стени в различни цветове и текстури и аз реших, че ще е вълнуващо и смело да експериментираме.“

Източник: Dnes.bg

Снимкa: domainehome.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !