Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Алисия обвини Емануела в лъжа

отпечатай новината

29.01.2014 12:30 | Видян 2511 пъти

Алисия обвини Емануела в лъжа

"В един момент отношенията ни с Емануела бяха нормални, но тя не е човек, който може да проявява колегиално отношение. В момента мога да кажа, че нямаме отношения. Не знам дали, ако я видя, от колегиалност бих я поздравила, защото просто не е ок като човек" - разказва Алисия.

Тя подчертава, че конкретна кавга или разправия очи в очи не е имало. "С нея не сме си казвали нищо. Много дълго време съм премълчавала доста неща, но в крайна сметка и на мен взе да ми писва. Пред мен да се говорят едни неща, а зад гърба ми други. Казвам го, за да знаят хората, защото в големите фирми искат популярните изпълнители да правят дуети.

Ние с Емануела няма как да направим дует, защото тя не е такъв изпълнител, който, не знам как да се изразя, тъй като не искам да я обидя по никакъв начин, искам да намеря по-меки думи, но не намирам... Може би, защото аз съм й конкуренция... Не е откровен човек в моите очи. Тя е човек, който ще застане пред мен, ще ми каже "здравей", ще ми обясни някакви неща като колко хубави песни имам, а зад гърба ми ще се изрази по кофти начин" - разясни носителката на приза "Най-харесвана фолк певица" пред Signal.bg.

Емануела на няколко пъти в различни телевизионни предавания е подмятала, че има само една изпълнителка в "Ара Мюзик", на която продуцентите обръщат по-специално внимание и недвусмислено е подсказвала, че става дума за Алисия, която била в привилегировано положение.

"Имало е много предавания, в които тя се е изказвала лошо за мен. Питала съм я: "Емануела, говорим си, уж сме в добри отношения, а пък ти говориш такива неща...", а пък тя ми казва: "О, не, мило, те грешно са го изтълкували". В някакви моменти се правех на луда, само и само да има мир и спокойствие, но ми писна" - заяви Алисия и допълни: "Аз съм човек, който търпи, търпи, търпи... в името на това да няма скандал. Но в определен момент, когато ми писне, предпочитам да изляза и да кажа истината, отколкото да слушам някакви подмятания зад гърба си. То всеки един човек ясно може да прецени на кой колко внимание му се обръща.

Когато ти самият като изпълнител не обръщаш достатъчно внимание на себе си, тогава никой друг не може да ти помогне. Аз съм тази, която преценява коя песен да изпея, кой текст, давам идеи за клиповете... Не ми ги прави тя и не влиза човек от фирмата да се снима в мой клип. Най-лесно е да си измиеш ръцете с думите: "Ами те на нея обръщат внимание, а на мен не ми обръщат достатъчно внимание и затова е по-вървежна".

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !