Млада жена изнасилвала момче под 13 г...

В Англия се проведе съдебен процес срещу жена от Лийдс,...

Разкриха коя е местността на...

Повече от 500 години след като Леонардо да Винчи създава...

Мис Плеймейт е любовница на Ицо 100-те манекенки

отпечатай новината

30.01.2014 15:00 | Видян 3616 пъти

Мис Плеймейт е любовница на Ицо 100-те манекенки

Елена със странната фамилия Кучкова,която се окичи с лентата "Мис Плеймейт", е любовница на Христо Сираков - Стоте манекенки, съобщава Уикенд. Сираков наблюдаваше от публиката еротичното шоу, а един от членовете на журито по случайност бе дясната ръка на Ицо - Борислав Гълъбов. Известно е, че двамата обикалят столичните барове слепени като дупеи гащи. Той и Кучкова се запознали точно в нощно заведение в Пловдив, където новата плеймейтка участвала в еротичното шоу "Бейбилон".

Кучкова не криела, че нощува под завивките на Сираков и дори парадирала с това.  За нейните нужди Стоте манекенки ѝ предоставил един от мерцедесите си за ползване. Тя ходила на участия с него и се хвалила кой всъщност е собственик на лимузината.

Най-малко от година и половина "Мис Плеймейт"е една от държанките на Христо Сираков, категорични са източници на Уикенд.Двамата са пътували и на няколко екскурзии в чужбина, предимно в Италия. Там любовниците палували на скъпи яхти, аот почивките се връщали с куфари пълни с маркови дрехи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !