Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Пласидо Доминго: Преди концерт мълча и дума не обелвам

отпечатай новината

30.01.2014 17:40 | Видян 1474 пъти

Пласидо Доминго: Преди концерт мълча и дума не обелвам

Легендарният тенор Пласидо Доминго брои дните до визитата си на българска земя с ентусиазма на дете с ключ от сладкарска витрина. Огромният му сантимент към страната ни идва от светила като Гена Димитрова и Николай Гяуров, с които през годините са делили професионален респект, приятелство и гримьорна в бекстейджа на опери по трасето между Торино и Токио.

Човекът, на когото е издигната статуя в Мексико Сити, споделя за себе си в интервю, че ако почива твърде много, губи форма. Формулата на успешното представяне, по думите на ненадминатия тенор, е балансът, пише blife.bg.  

"А, харесва ми да релаксирам. Да, казал съм, че ако почивам, губя форма, но, разбира се, както всеки човек, и аз имам нужда от почивка. Аз правя много неща и за мен едно от най-важните неща е тишината. Обикновено в деня преди концерт дори почти не говоря, днес правя изключение заради това интервю. Но да, разбира се, аз се грижа за себе си и си почивам. Може би просто имам по-голям работен капацитет. Но както всяко човешко същество, и аз имам нужда да помързелувам."

Изявата му ще е на 14 февруари 2014 година в зала "Арена Армеец", а уникалното музикално събитие ще бъде подкрепено с виртуозните изпълнения на Софийска филхармония.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !