Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Маджо си поръчал "Мерцедес" за 1,2 млн. лева

отпечатай новината

30.01.2014 18:00 | Видян 3614 пъти

Маджо си поръчал

Основателят на групировката СИК - Младен Михалев-Маджо вече е платил 50% от стойността на новия си „Мерцедес“, чиято базова цена е 395 000 евро, научи Уикенд. Лимузината на Михалев обаче ще бъде подсилена с броня и това е оскъпило 6-метровото возило двойно, като цената му е достигнала до почти 1,2 милиона лева. 51-годишният бизнесмен от Силистра сам се похвалил за бъдещата си баровска придобивка на пищен обяд в ресторант „Модера“, даден на 12 януари.

На тази дата всяка година от 1994-та насам Маджо събира приятели, за да направи курбан за здраве. Точно преди 20 години кадърът на „Олимпийски надежди“ оцеля по чудо след престрелка между борци и каратисти. Тогава Маджо бе прострелян пред казино „Севастопол“ от Валентин Дайков – Муто, бодигард на Иво Карамански. Впоследствие Михалев лежа известно време във Военна болница, а след това съумя да спечели гангстерската война и да се трансформира от мафиотски бос в крупен банкер. Днес възпитаникът на „Олимпийски надежди“ е основен акционер в „Асет банк“, докато някогашните му съратници братя Маргини така и не успяха да легализират мръсните си пари и все още имат проблеми с правосъдието.

На поредния пищен курбан на Младен Михалев са присъствали над 50 негови приятели, сред които и видни членове на генералския кръг „Монтерей“. На тържеството обаче липсвали политици. Пред аверите си Михалев се изфукал, че очаква с нетърпение новата си лъскава лимузина, която ще бъде решена в класически черен цвят и ще е от модификацията S63 AMG – възможно най-луксозното изпълнение на „Мерцедес“. Лимузината на Маджо ще е с кралски седалки отзад с подложка за изпъване на краката. Сред многобройните екстри на баровското возило ще е и „пакет за стабилизиране на въздуха“, който го филтрира и йонизира и може да освобождава свежи дози парфюм. Топ лимузината ще издържа на атака с автоматично и химическо оръжие

Младен Михалев е сред ревностните маниаци на „Мерцедес“ и винаги е сред първите собственици на най-луксозните изпълнения на S класата. През годините основателят на СИК е сменил поне 4 бронирани лимузини на престижната немска автомобилна марка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !