Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Елена Петрова сексуално настървена към Иван Радоев

отпечатай новината

31.01.2014 11:45 | Видян 2215 пъти

Елена Петрова сексуално настървена към Иван Радоев

Несъкрушимата сексуална стръвница Елена Петрова е хвърлила сластен поглед на поредния си колега. След като се насити на вниманието и ласките на екранната си половинка Калин Врачанки, къдрокосата актриса, чиято пикова роля е в реклама на шампоан, сега е хвърлила око на колегата си Иван Радоев, научи Всеки ден.

Двамата играят заедно в предстоящо представление по Пейо Яворов и именно така се е запалила искрата между Радоев и Петрова, разкриват запознати. След като вече изигра Мина Тодорова в „В полите на Витоша", сега Петрова ще влезе в ролята на другата голяма любов на Яворов - Лора Каравелова. От 12 януари двамата с Радоев репетират в „Сълза и смях" за новата постановка на Бойко Илиев, чиято премиера ще е в началото на април.

Точно за две седмици между Елена и Иван прехвърчали стрелите на любовта, коментират от екипа на представлението. Петрова била особено настъпателна, докато свития Радоев се дърпал. Той вече има един провален брак и тежък развод зад гърба си, а от няколко години живее с друга жена под един покрив.

Това обаче хич не спирало амбициозната Елена и тя правела всичко възможно, за да привлече вниманието на атлетичния си сценичен партньор. Въпреки че навън градусите са отрицателни, Елена се разхождала полугола в репетиционната, докато колегите й работели. Държала се предизвикателно и хвърляла такива погледи към Иван Радоев, че дори присъстващите започнали да усещат напрежението между тях.

„Елена хич не си поплюва! Тя не може да изкара и няколко месеца без някоя нова тръпка и сега Иван й е основна цел", разкриха  запознати.

В арт съсловието още се говори за скандалната изцепка на Елена Петрова преди години, когато бе уж щастливо омъжена за гръцки милионер. Тогава къдрокосата актриса си бе хванала за любовник сценичен работник и двамата се отдадоха на бурен секс в сградата на столичния Музикален театър /известен още като Оперетата/, без да се смущава, че стоновете им кънтят из цялото сдание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !