Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Геро Гущера: Нашият сериал е по-истински от Бригада

отпечатай новината

31.01.2014 15:20 | Видян 3322 пъти | Гласували 1

Геро Гущера: Нашият сериал е по-истински от Бригада

Герасим Гергов – Гущера е един от новите главни герои в топсериала Под прикритие, които изгряха в минали сезони, но часът им удари сега. Ето какви тайни от кухнята ни разкри той:

Как се случи така, че Гущера – един от многото мафиоти в Под прикритие, се превърна във възлова фигура?


Героят ми се развива. Става възлов и интересен образ. Благодарен съм на продуцентите за доверието: и на Димитър Митовски, и на Иван Дойков, и на целия екип от сценаристи.

Имаха ли специални изисквания към Вас?

Трябваше да поддържам физиката, без да прекалявам. За да се подготвя да съответствам на героя, тренирам минимум 3 пъти седмично фитнес, за да не бъда огромен, а стегнат. Не тренирам като културист. Повече тичам, отколкото да вдигам. Продължавам да греба, което правя от дълги години като състезател в този спорт. Иначе главно практикувам кръгови тренировки. Задължително отморявам след това със сауна и парна баня или поне само сауна. Не са ме карали да вземам уроци по актьорско майсторство. Колеги от екипа ми помагаха да се усъвършенствам в това отношение. Мишо Билалов, Захари, Мариан, Пламен Манасиев, всеки беше готов да помогне.

ОК ли е държането на изброените звезди към новак като Вас?

В момвента с целия екип – от шофьори до продуценти, съм в прекрасни отношения и съм щастлив, че работя с тях и се разбираме уникално.

Колкото и прекрасно да е всичко, може ли човек да намери и приятели в шоубизнеса, или конкуренцията пречи?

Със Станислав Яневски – в сериала Гелето, който беше охрана на Джаро в предишните сезони, сме ежедневно. Заедно тренираме, забавляваме се, помага ми за актьорската работа. С Пламен Манасиев се виждам доста често.

В Холивуд редовно се заформят флиртове на снимачната площадка, а в Под прикритие?

Аз съм човек, който държи на семейството си и го обожава. Има прекрасни дами от екипа, за което един мъж като мен само може да се радва, че контактува с тях.

Как всъщност попаднахте в екипа?

Мая Бежанска ме избра на кастинг. Преди това снимах в продължението на 300, който скоро излиза по екраните в България.

Защо оцеля Гущера, докато всички останали герои бяха изтрепани?

Типажът се оказа един от най-арогантните и най-интересните. В тези среди има такива първични бандити.

Познавате ли добре мафията?

Не...Само съм наблюдавал по заведения, по телевизията и в пресата и съм си създал такова впечатление. Темата за мафията е популярна в цял свят.

Бригада или Под прикрите?

Нашият сериал е много истински. Бригада ми харесва, но не живея в Русия и не знам какво се е случвало там.

Сериалът свършва – какво следва?


Надявам се да има и следващи проекти, дали български или чужди екшъни, аз съм на линия. Мислил съм да се развивам и в театъра. Човек се учи, докато е жив. Колкото повече играеш, толкова по-интересно става. Киното е магия – грабва те и не те оставя повече. Но не е проста работа.

То е като наркотик. Колкото повече, толкова повече... Много е важно да можеш да успяваш все повече да се развиваш и да не стоиш на едно място. Хората, които ни гледат, са най-добрият атестат дали се развиваме. Тези, които те познават, спират те по улицата, искат ти автограф. Актьорството ми стана абсолютен приоритет в живота. Затова и започнах усилено да уча английски език, за да мога да бъда адекватен на еветуални предложения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !