На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Умоляват Константина Живкова да се снима гола

отпечатай новината

01.02.2014 09:05 | Видян 4557 пъти

Умоляват Константина Живкова да се снима гола

Оферти за фотосесия в мъжки списания засипаха актрисата Константина Живова след лесбийската сцена в екшън сериала "Под прикритие", научи Блиц. В епизода, излъчен в неделя, зрителите видяха най-обсъжданата сцена, в която Ина и екранната й партньорка играят проститутки от контингента на Иво Андонов.

В сцената, която предизвика бурни зрителски реакции, двете актриси не просто разменят интимни ласки помежду си, а се отдават на истинска страстна любов. Името на Ина Живова бе спрягано в скандал със Сано и половинката му Нели Атанасова. Светските клюкари веднага преписаха на младата актриса връзка с любимият телевизионен екшън герой. Ина е омъжена, а професионалните й амбиции са свързани с голямото кино.

На въпрос как се е подготвила за еротичната сцена, в която прави секс жена, обещаващата кино надежда споделя: "Това е работа, като всяка друга. Просто отиваш на снимачната площадка и даваш всичко от себе си." Дали мъжките фантазии ще оживеят на страниците на някое списание - Ина отказва да коментира. Сексапилната актриса е светски репортер в най-шумното женско шоу в ефира на TV7 - "Жените говорят".

 

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !