Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бербатов вече е футболист на Монако

отпечатай новината

01.02.2014 09:03 | Видян 1695 пъти

Бербатов вече е футболист на Монако

Димитър Бербатов официално премина от английския Фулъм в Монако под наем до края на сезона, ракриват близки до футболиста, съобщaва БЛИЦ. 33-годишният български нападател премина успешни медицински прегледи по-рано през деня, а след това уточни личните си условия с представителите на Монако. Бербо трябва да замести контузения колумбийски голмайстор Радамел Фалкао, който е аут до края на сезона заради скъсани кръстни връзки.

Името на българина бе свързвано с много отбори, сред които Арсенал, Тотнъм и дори Борусия (Дортмунд), но в крайна сметка той реши да приеме офертата на Монако, който е основният претендент на шампиона ПСЖ за титлата във френската Лига 1.

Трансферът на българина се забави, тъй като в последния момент Фулъм излезе с ново изискване към Монако. Котиджърс поискаха от монегаските към споразумението да бъде включен и бранителя Никола Исима Мирин. Монако обаче не склони да се раздели със защитника и сделката за Бербо приключи без допълнителни футболяма никакво намерение да се разделя с този футболист.

Бербатов е взел решението си за Монако късно снощи - малко преди края на рождения си ден. Любопитното е, че днес сутринта, малко преди да тръгне за Монако, той е получил изключително примамлива оферта от Турция, която далеч превъзхождала тази на "монегаските". Бербо обаче категорично я отхвърлил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !